Sanitair

Zoekt u naar duurzaam sanitair voor uw badkamer of toilet, dan bent u bij Loodgieter Bedrijf aan het juiste adres! Bij ons vindt u namelijk een breed assortiment aan sanitaire, huiselijke producten. Of u nou op zoek bent naar een wastafel, een toiletpot of een stoombad; bij ons vindt u kwaliteitsproducten. Wij zorgen ervoor dat u degelijke producten koopt voor een betaalbare prijs. Doordat wij gebruik maken van een scherpe prijs-kwaliteitverhouding weet u dan ook dat u goed zit! Het maakt hiervoor niet uit waar u in Nederland woonachtig bent, want onze vakmannen leveren kwaliteitssanitair in heel het land!

Gedegen installatie

Wij leveren niet alleen sanitair, maar onze specialisten voorzien ook direct in de installatie van uw sanitaire voorzieningen. Hierin hebben ze een gedegen training en opleiding gehad. Door hun jarenlange ervaring in dit werk weten ze alle sanitaire producten op een vakkundige en duurzame wijze te installeren. Onze specialisten zijn er daarnaast om al uw vragen te beantwoorden voor uw situatie; het informeren en adviseren is een belangrijk onderdeel van onze service. Onze medewerkers brengen dan ook graag alle mogelijkheden voor u in kaart.

Onderhoud en reparatie

Ieder apparaat heeft op zijn tijd een onderhoudsbeurt nodig om goed te kunnen blijven functioneren en bij uw sanitair is dat niet anders. Merkt u dat uw sanitair aan een onderhoudsbeurt toe is, dan is het verstandig om direct contact op te nemen met onze professionals. Zo voorkomt u namelijk dat wij reparatiewerkzaamheden moeten uitvoeren. Voorkomen is immers beter dan genezen! Mocht u echter een reparatieklus hebben, dan staan wij ook te allen tijde voor u klaar.

Contact

Door het contactformulier in te vullen, doet u een gratis en vrijblijvende offerte-aanvraag. Wij versturen de offerte naar uw adres. U kunt ook telefonisch, om dag en nacht geholpen te kunnen worden. Wij staan voor u klaar in heel Noord-Brabant en Zuid-Holland!

Loodgieter Bedrijf heeft bij ons thuis het sanitair in de badkamer geplaatst. Na het kennismakingsgesprek heb ik een scherpe offerte ontvangen. We zijn zeer tevreden zijn over de klantvriendelijkheid, het resultaat, de prijs en de service. Een aanrader dus! – Fam. Bosma